Idees de Mercat

Ja hi som quasi… Aviat obrim i ja tenim part dels productes que ens serviran per obrir el proper 3 de novembre.

La veritat, és que llevar-se pel matí i saber que ara mateix les castanyes, o les magranes o simplement els moniatos poden ser protagonistes de la cuina d’aquesta època és molt alentador. I és que això se’ns acut passejant pel Mercat de Ronda-Fleming. Observant les parades de fruita i verdura te n’adones de la quantitat de possibilitats que s’obren als cuiners per poder crear i perquè no dir, també continuar en la tradició de la cuina de les àvies.

Què se us acut?

Jo proposo una bona cassoleta d’espinacs i cigrons amb bacallà, un bon filet de cérvol amb una salsa suau de castanyes i per acabar un moniato cuit al forn amb cruixents d’ametlla

BEN AVIAT I BEN A PROP… (i molt a prop en temps i espai ;)

3 Comments

  1. Florenci Campillo

    Valors de l’antiquaritapes:
    -La qualitat de l’oferta gastronomica
    -L’equip huma que al gestiona.
    -El treball diari de superació per tal de ser un referent gastronómic
    a Lleida.

  2. Mmmmm! Que rico! Me apetece la casoleta d’espinacs, voy a ver si me sale!

  3. Paco

    A mi me da igual cassoletes, que tapetes.
    Pero ABRIR DE UNA VEZ!!!!!!!

Publica un comentari

El teu correu no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*
*