Hivern i any nou…

A l’Antiquari hem estat força enfeinats encarregant-nos dels tradicionals sopar de Nadals. Ara passades les setmanes del gruix més important dels Nadals, hem agafat esbranzida per tal de iniciar ben aviat la nova carta, que més que nova, es reinventa per donar pas als ingredients més hivernals.

Bledes, espinacs, carxofes o salaons com el Bacallà o l’arengada són ingredients que prenen més renom a la nostra terra ferma quan la boira ens cobreix o el termòmetre no s’enfila més enllà dels 10  graus durant els curts dies d’hivern. Perquè ja som a l’estació on més lluny ens queda el Sol, i per tant, ara toca que els plats contundents i ben calents omplin les nostres panxes i ens ajudin al passar el fred de l’hivern.

No ens queda gaire, hem de fer algunes proves però nous plats vindran per donar  relleu a d’altres només heu d’estar atents i seguir visitant-nos a l’ANTIQUARI Tapes de Mercat.

De moment, un dels postres que hem millorat de cara a l’hivern. Un emocionant bescuit de pessic de cacauet i brasejat acompanyat d’una “ganache” de xocolata negra 70% i oli de guindilla… Gràcies Miquel.

 

 

Publica un comentari

El teu correu no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*
*