Crítiques i estrelles

Ahir es va conéixer el dictamen de la guia Michelin, sobre els cuiners estrellats -en el bon sentit de la paraula- i enguany més que mai, sembla que els de la Michelin segueixen amb una rabieta tàcita, que boicoteja grans noms de la gastronomia espanyola com Quique dacosta o Andoni Luis Aduriz. I que frena les aspiracions dels cuiners de la nostra terra, però de forma complement inoqua, perquè sense dubte tenim dels millors creadors gastronòmics del país. I això és inapel·lable.

Bé. Un altre any serà, però avui dia -moltes vegades- les estrelles son concedides pels visitants a aquests temples de la gastronomia. I no pels crítics de la guia, que molts cops semblen equivocar-se. També, s’ha de dir que és paraula subjectiva sobre fets completament subjectius, i per tant en aquest món de milions de sinapsis neuronals, és difícil que les decisions agradin a tothom.

 

Nosaltres, estem contents. I ahir és com si ens hagués caigut una menció en la guía. Perquè una persona de reputat paladar, lleidatà i apassionat de la gastronomia, i assidu visitador dels restaurants estrellats, va venir la setmana passada i ahir al vespre va penjar al seu blog de crítica gastronòmica, les seves sensacions i pensaments davant les menges de l’Antiquari Tapes de Mercat. I la veritat, és que només heu de llegir-ho, per treure’n una bona conclusió.

Bon cap de setmana amics i amigues.

review from Brillat Savarin Blogspot

Publica un comentari

El teu correu no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*
*